Čemu težite saznajte kroz vaš aktivni broj Ocjena: Nije ocjenjeno

< Članci
Uzmimo za primjer osobu koja se zove MARTA.
Čemu teži Marta otkrit ćemo tako što ćemo svako slovo njena imena pretvoriti u brojeve

M = 9
A = 1
R = 5
T = 8
A = 1

= 9+1+5+8+1
= 24
= 2+4
= 6

Dakle Martin aktivni broj je 6
AKTIVNI BROJ 1: Ono što vas odlikuje jest vaša Inventivnost,iako vam ni oportunizan nije stran. Kada se situacije ne odvijaju na vama željeni način nervoza je svakako ono što trebate izbjegavati,jer nerviranjem ćete samo potrošiti energiju koju bi mogli kvalitetnije iskoristiti da stvari okrenete u vašu korist.
AKTIVNI BROJ 2: Prividni mir je samo ono što ćete pokazati dok se unutar vas odvija prava bura emocija. Otvoreni i Osjetljivi ste na sve vanjske podražaje, a vaša otvorenost omogućava vam da lako uspostavite kontakt bilo koje vrste.
AKTIVNI BROJ3: Znanje kojem težite u kombinaciji sa vašom inteligencijom i originalnošću može vas odvesti vrlo visoko.
AKTIVNI BROJ 4: I u najtežim vremenima Vaša deviza je Organiziranost, Red i Rad, jer znate da jedino tako možete ostvariti nagrade i priznanja.
AKTIVNI BROJ 5: Pokretljivost, dinamičnost oštrina u zaključivanju kao i ljubav prema nauci omogućit će vam da sve što radite postane savršeno ako u sve to dodate malo dubine
AKTIVNI BROJ 6: Velikodušni kakvi jeste najsretniji ste kada velikodušno dajete sebe drugima ili za druge, no ironija ovoga nastaje onoga trenutka kada vaše nesebično davanje postane takovo da u njemu zaboravite na sebe same.
AKTIVNI BROJ 7: Privlači vas sve što je tajnovito te stoga kod vas postoji sklonost za onostrano. Razmišljanja su vam vrlo duboka pa se ponekad onima koji ne razumiju vaš način kroz ista možete činiti ironičnima .
AKTIVNI BROJ 8: Ambiciozni, tvrdoglavi i impulzivni rušite sve pred sobom, je način na koji ostvaruete uspjehe, no ponekad nebi bilo loše da zastanete, odmorite, jer to nužno ne znači predaju. Ponekad jednostavno trebate odmor kako bi mogli nastaviti dalje.
AKTIVNI BROJ 9: Krasi vas emotivnost jednako koliko i senzualnost. Iako ste altruista po prirodi nije nužno da baš uvjek morate udariti glavom od zid. Umjesto toga radije stanite i razmislite tko koliko, te kada treba vašu nesebičnu ljubav, a tko se njome služi kao prevoznim sredstvom za ostvarenje vlastitih ciljeva.
AKTIVNI BROJ 11: Posjedujete moć za ostvarenje velikih ciljeva ,koristeći se znanjima od kojih neka niste stekli u ovom životu. Prihvatite da ste u mnogim situacijama daleko iznad okoline i nemojte se nervirati ako do konačne realizacije vašeg cilja budete morali proći preko čitavog niza manjih ciljeva.
AKTIVNI BROJ 22: Idealista uzvišenih želja u vječitoj težnji ka njihovim ostvarenjima vrlo lako možete postati jedna nedruštvena i samotna osoba.

Još tarot članaka?

Simboli – nastavak značenja

Tumačenje simbola - nastavak

6 Osobnih brojeva

Saznajte kako izračunati 6 osobnih brojeva ali i što pojedini broj otkriva

Čemu težite saznajte kroz vaš aktivni broj

Čemu težite saznajte kroz vaš aktivni broj

Arhetipski, Sekundarni i Master brojevi

Pri svakoj numerološkoj analizi susrećemo TRI vrste brojeva, to su Arhetipski brojevi, Sekundarni, i Master brojevi

O Anđelima

Riječ anđeo znači »vjesnik«, »glasnik«. Anđeo navješćuje, prenosi poruke božanskog uma našega Stvoritelja. Oni su nam dar od Boga, poslani kako bi nas podsjetili na našu božansku prirodu, poticali na ljubav i dobrotu.

Grane Astrologija

Koju granu astrologije koristiti za vaša pitanja prema područjima interesa, te tipovima karata koje obrađuje

Tarot otvaranje sa 3 karte

Tarot otvaranje sa 3 karte koristi se onda kada želimo dobiti brzi odgovor . U ovom otvaranju možemo koristiti samo karte Velike Arkane ili čitav špil.

Rune

Rune same po sebi su blage i dobre te vam neće nanijeti nikakvo zlo, njima se možete koristiti bez obzira na to jeste li Pagan ili kršćanin Prije no što su postale sredstvo za proricanje i magijsku uporabu

Ljubav u Kockicama

Zatražite odgovore kockica ukoliko vas zanima što je ono što tek dolazi na planu vaših emocija.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).       Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!Nemam 18 godina