Grane Astrologija Ocjena: Nije ocjenjeno

< Članci
Koju granu astrologije koristiti za vaša pitanja prema područjima interesa, te tipovima karata koje obrađuje

Natalna astrologija
Natalnu astrologiju mnogi će povezati sa svojim horoskopom što u osnovi nije pogrešan zaključak budući da se Natalna astrologija bavi upravo pojedincem odnosno njegovom natalnom kartom. Za izradu vašeg osobnog horoskopa odnosno vaše natalne karte osim vašeg datuma i godine rođenja svakom astrologu potreban je još i točan sat te mjesto vašeg rođenja. Na osnovu tih podataka astrolog dobiva uvid u kretanje planeta na nebu u trenutku vašeg rođenja te vam analizom, sintezom istih može odgovoriti na pitanja o vašoj ličnosti, karakteru, sklonostima, odnosu prema sebi, domu, obitelji, prijateljima, partner….itd

Horarna astrologija ili horoskop događaja
Horarni horoskop (astrološka karta) izrađuje se u trenutku kada je astrolog čuo i razumio Vaše pitanje, stoga za izradu ove karte astrolog od vas neće tražiti podatke poput dama, sata, ili mjesta rođenja budući da se za vrijeme uzima onaj trenutak kada je astrolog čuo i shvatio vaše pitanje a mjesto je definirano onim mjestom na kom se astrolog u trenutku primanja pitanja nalazi
Neka od najčešćih pitanja na koja možete dobiti odgovore putem Horarne astrologije su:
Pitanja u vezi znanja i obrazovanja
Novčana pitanja
Ljubavna pitanja
Sudski sporovi
Pitanja vezana za izgubljene predmete
Pitanja o trudnoći
Zdravstvena pitanja

Mundana astrologija - grana astrologije koja se od ostalih astroloških grana razlikuje po tome što se ne bavi pojedincem kao takovima već se bavi, narodima, zemljama, kontinentima, vladama, vođama. Mundani horoskop izrađuje se na osnovu nekog podatka, npr kada je počeo neki događaj, no da bi se mogla izraditi jedna Mundana karta potrebno je poznavati horoskopski znak neke države, grada, naroda.

Elekciona astrologija
Iako vrlo slična Horarnoj astrologiji ova grana astrologije ima svoje zakonitosti funkcioniranja a za njezin cilj je pronaći najpovoljniji trenutak za započinjanje nekakve aktivnosti. Elekcijska karta izrađuje se u kombinaciji s natalnom kartom (npr kartom osnivanja poduzeća) Što ako primjerice još niste otvorili firmu? Tada se Elekciona karta može izraditi posebno. Obično se naslanja na Horarnu kartu

Poslovna astrologija
Ovom granom astrologije možemo na osnovu položaja , te kretanja planeta dobiti odgovore i
savjete vezane uz mogućnost uspjeha u poslovanju – procjenu povoljnih i nepovoljnih čimbenika za određeni posao. Izbor zanimanja ,kao i izbor djelatnosti u što investirati, što je to što osobi može donijeti profit.

Psihološka astrologija
U ovoj grani astrologije spojene su (natalna astrologija) i psihologija te analizom natalne karte pojedinca otkriva arhetipove, daje smjer u kom bi trebalo osvijestiti sebe, svoje osobine, karakter, ali i kako prevladati vlastite strahove.

Karmička astrologija
Karmička astrologija ukazuje na to što ste bili u prošlom životu, na dugove koji su prenijeti u sadašnji život, te odgovara na pitanje. ZAŠTO nešto ima tendenciju da se dešava.

Estradna ili medijska astrologija ili opći horoskop za znakove zodijaka
Ova grana astrologije stara je jedno stoljeće a nastala je u Londonu davne 1908. godine u Londonu za potrebe medija. Ovom granom astrologije služe se astrolozi onda kada izrađuju Dnevne, Tjedne, Mjesečne ili Godišnje horoskope koje možemo čitati bilo u tisku ili putem interneta. Bitno je napomenuti da ova grana astrologije ne zadovoljava sve uvjete jednog Natalnog horoskopa iako se temelji na astrološkom ciklusu kretanja Sunca kroz svih 12 astroloških znakova.
Bottom of Form

Još tarot članaka?

Simboli – nastavak značenja

Tumačenje simbola - nastavak

6 Osobnih brojeva

Saznajte kako izračunati 6 osobnih brojeva ali i što pojedini broj otkriva

Čemu težite saznajte kroz vaš aktivni broj

Čemu težite saznajte kroz vaš aktivni broj

Arhetipski, Sekundarni i Master brojevi

Pri svakoj numerološkoj analizi susrećemo TRI vrste brojeva, to su Arhetipski brojevi, Sekundarni, i Master brojevi

O Anđelima

Riječ anđeo znači »vjesnik«, »glasnik«. Anđeo navješćuje, prenosi poruke božanskog uma našega Stvoritelja. Oni su nam dar od Boga, poslani kako bi nas podsjetili na našu božansku prirodu, poticali na ljubav i dobrotu.

Grane Astrologija

Koju granu astrologije koristiti za vaša pitanja prema područjima interesa, te tipovima karata koje obrađuje

Tarot otvaranje sa 3 karte

Tarot otvaranje sa 3 karte koristi se onda kada želimo dobiti brzi odgovor . U ovom otvaranju možemo koristiti samo karte Velike Arkane ili čitav špil.

Rune

Rune same po sebi su blage i dobre te vam neće nanijeti nikakvo zlo, njima se možete koristiti bez obzira na to jeste li Pagan ili kršćanin Prije no što su postale sredstvo za proricanje i magijsku uporabu

Ljubav u Kockicama

Zatražite odgovore kockica ukoliko vas zanima što je ono što tek dolazi na planu vaših emocija.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).       Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!Nemam 18 godina